+46 708 20 54 98    ulf.larsson@heralex.se

Ventilationslösning i bostad


Inventer bostadsventilation placering i bostad


iv-smart + ventilationssystem

iV Smart+ är ett decentraliserat FTX-system från. Fläktarna arbetar parvis och återvinner värmen med hjälp av en keramisk sten. Flera par kan installeras och styrs med en styrning, sMove 4 eller sMove 8, beroende på antal par.

iv-twin + ventilationssystem

Tilluft och frånluft i en enhet: iV-Twin + är anpassad för ventilation av enskilda rum. De två luftflödena från de anpassade Xenion®-fläktarna är åtskilda av vertikala element från in- till utsidan. iV-Twin + installeras i badrum, kök och tvättstugor mm. Den uppnår en hög värmeåtervinning på 94%, med en av de största keramiska värmelagringstenarna på marknaden.

smove ventilationsstyrning

sMove är en standard styrning till inVENTers ventilationssystem iV Smart+ och iv Smart Tvin+. Enheten kan styra upp till 4 par iV Smart+ system, d.v.s. 8 stycken fläktar.

Image

Bostads- och trafikområden flyttar allt närmare varandra. Vi mår bäst med "tysta väggar". Därför är motorerna för Silvento optimerade. De är tystare än sin föregångare, eftersom de arbetar avsevärt effektivare och kan köras med lägre luftflöden (15– 60 m3/h).

Om oss

Heralex är återförsäljare av vad vi anser vara marknadens ledande ventilationslösningar. Vår ambition är att hjälpa dig till bättre hälsa genom ett bättre inomhusklimat, sänka dina uppvärmningskostnader och samtidigt värna om miljön.

Kontakt

  • ulf.larsson@heralex.se
  • 070-820 54 98
Kundservice

© Heralx 2020

Vi använder cookies för en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår sida godkänner du detta. Läs mer…