Nya frånluftsfläkten Silvento ec

Franluftsflakt-for-kok-och-badrum
Ytterkapa-franluftsflakt-silvento-ec
Bostads- och trafikområden flyttar allt närmare varandra. Vi mår bäst med "tysta väggar". Därför är motorerna för Silvento ec optimerade. De är tystare än sin föregångare, eftersom de arbetar av- sevärt effektivare och kan köras med läg- re luftflöden (15– 60 m3/h).

Även konstruktionen av Silvento har modifierats så att innerpanelen är smalare och den tidigare synliga lysdioden nu är diskret placerad under innerpanelen. Till skillnad från sin föregångare har den nya Silvento ec endast en typ av fläktinsats, som antingen utrustas med ett baskort eller ett komfortkort.

Båda komponenterna kan byggas ut med ytterligare insticksmoduler. Rörelsedetektormodulen medför, att någon brytare inte behövs, och via fjärr- modulen kan externa styrsystem och sen- sorer anslutas.
Enter the name for this tabbed section: Beskrivning
Inga störande ljud: Den här modellen kräver mindre energi, eftersom strömtillförseln har minskat betydligt till följd av den nya ec tekniken. Den är tystare än sin föregångare, eftersom den fungerar betydligt mer effektivt och kan drivas med lägre volymflöden. Den lägsta ventilationsnivån ligger på 15 m³/h.

Ny kåpa: Lunos har utrustat modellen med ny kåpa: den nya Silvento ec har ett elegant och klassiskt utseende.
 
Två olika moduler: Du kan välja mellan två olika tekniska moduler för att styra din Silvento ec: Basmodul: alla skeden av Silvento ec kan väljas och kombineras med fördröjning intervallväxling och fördröjningstid. Fuktmodul: Ta del av utvecklingen av fuktkontroll. Utöver de funktioner som finns hos basmodulen, är denna komponent också utrustad med fukt- och temperatursensorer. Det har aldrig funnits en mer sofistikerad, individuell fuktkontroll.

Kompatibilitet: Den nya Silvento ec är självklart 100% kompatibel med fläktkassetterna i den gamla LUNOS-generationen. Detta säkerställer att alla enheter kan, om nödvändigt, snabbt och enkelt bytas ut med nya enheter. Silvento klämfläktar kan enkelt monteras i de befintliga höljena med och utan brandskydd, vilket gör det möjligt att enkelt anpassa gamla installationer till teknikens senaste nivå.
Enter the name for this tabbed section: Specifikationer
Luftflöde: 15 – 60 m3/h
Matningsspänning: 230 V AC, 50 Hz
Manöverspänning: 12 V DC
Effektförbrukning: 1,8 – 6,2 W
Ljudtrycksnivå: 20– 35 dB(A)
Skyddsklass: II
Kapslingsklass: IPX5

Ventilationsdonet är skyddsisolerat, skyddsledaranslutning behövs inte.
www.heralex.se | ulf@heralex.se | +46 708 20 54 98